Voor wie woorden zoekt – In de boekhandel vanaf 1 oktober


Voor wie woorden zoekt.

Inspiratie voor grote en kleine momenten.
‘Woorden en nog eens woorden. Woorden om te zeggen en te voelen.
Woorden om bij stil te staan, om er adem door te halen, om er lachend van te proeven en met tranen in de ogen te herhalen. Woorden die wat niet gezegd kan worden, toch proberen te vertalen.’
In dit boek staan woorden van dankbaarheid, van bemoediging, van blijdschap, van vertrouwen. Maar ook van verdriet, van groot verdriet. Woorden die bij ons pasten toen we nog kind waren, maar ook toen we groter en groter werden.
Woorden komen niet zomaar, die krijg je, die laten zich vinden. Die mag je doen. Wonen wij ook niet met woorden in elkanders landschap?
Daarom dit boek, zoekend naar de juiste toon, opdat woorden zouden landen in het hart van de ander, wie dat ook moge zijn.
Kris Gelaude heeft haar gevonden en doorleefde woorden bijeengebracht, om ze te delen. Omdat gedeelde woorden nooit vermoeid raken. Gedeelde woorden hebben een groot draagvermogen. Dragen ze niet over zeeën van verlangen en geluk? Maar ook door woestijnen, door lentetuinen met omgevallen eiken. Naar vindplaatsen, van seizoenen naar seizoenen. (Guus van ’t Hoff)
Uitgeverij Averbode – Forte


Eerder verschenen 2 verzenbundels:
– 1978 ‘Vliesvleugelig’
– 1982 ‘Met bedaagde handen’

Ik werkte mee als co-auteur aan de uitgave van 3 Uitvaartwerkboeken, met respectievelijke titel: Uit handen geven, Laat niet verloren gaan, In uw handen.
Uitgaven die heruitgegeven werden bij het Brusselse Catechesehuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *