Welkom op mijn blog

Het moest er eens van komen. Een blog. Bedoeld om informatie over mijn publicaties, teksten, lezingen en activiteiten door te geven en er desgewenst over te communiceren.

5 gedachten over “Welkom op mijn blog

 1. frie schreef:

  Kris en Joke, het boek heeft een zo zonnige uitstraling en als je 't dan opent is het zo subtiel. Elke bladzijde is een meditatie op zich!
  Eindelijk! Je hebt gelijk Joke!
  Elke bladzijde is een ontmoeting!
  Van harte, Frie

 2. Erwin schreef:

  Hallo mevrouw Gelaude,

  Sinds ik op het overlijdensbericht van Yasmine uw prachtige gedicht las, ben ik op het net gaan zoeken naar uw poëzie. Uw woorden, uw taal vind ik zo rakend en zo intens schoon! Zo recht uit het hart en juist.
  Ik heb heel wat boekhandels en poëzie-instanties afgezocht en gecontacteerd – in de hoop een exemplaar van uw vroegere gedichtenbundels te kunnen kopen. Vandaag ontdek ik met grote vreugde deze blog en ben ik zo vrij mij tot u te wenden.
  Kan u me laten weten via welke weg ik aan uw gedichtenbundels kan geraken? Ik ben geïnteresseerd in alle publicaties.
  Hartelijke dank alvast
  en een fijne zondagavondgroet,

  Erwin
  erwin1973@live.be

 3. martine schreef:

  op Magical Winter Moments in Brugge las ik een gedicht van u dat prima past bij het einde van het jaar en het begin van een nieuw jaar. Het kwam erop neer om een aantal dingen beter te doen en de goeie dingen van het voorbije jaar mee te nemen. Ik weet echter geen titel noch precieze versregel meer en heb dus geen enkel aanknopingspunt om het op te zoeken op internet of in de boekhandel. Zou u me dit kunnen bezorgen aub ?
  met dank en vriendelijke groet,
  Martine
  martinekieboom@skynet.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *